Verzenden

Verzending Info: 
We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om zo snel mogelijk je order te versturen. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en snel wordt geleverd, waarbij we uw privacy waarborgen. 

Levertijd: 

We sturen bijna alle pakketten met een 'Track & Trace code. Helaas bieden niet alle landen deze service aan. 
Nederland: 1/2 werkdagen
Belgie, Luxemburg, Duitsland: 4/10 werkdagen
Overige landen neem contact met ons op

* Levertijden zijn schattingen en zijn daarom niet gegarandeerd. Tijden kunnen aanzienlijk toenemen tijdens de feestdagen en weekenden. 
* Werkdagen zijn maandag t/m Vrijdag. We versturen geen orders in het weekend


Verzendt u ook naar mijn huis? 

Wij verzenden over de hele wereld. Woont u niet in Nederland, Belgie, Luxemburg of Duitsland neem dan contact met ons op

Ophalen in ons magazijn
U kunt er ook voor kiezen om uw order op te halen in ons magazijn. Neem hiervoor contact met ons op!

Verzending Disclaimer: 
• We willen ervoor zorgen dat uw bestelling wordt afgeleverd op de best mogelijke manier. Daarom is de klant verantwoordelijk voor het leveren van de juiste levering details. Mochten onjuiste gegevens worden verstrekt zal greenature niet verantwoordelijk zijn voor onjuiste of geen levering, vertragingen, of opgelopen kosten. Dus controleer of alles correct is ingevuld tijdens de aankoop.
Greenature is niet verantwoordelijk voor extra kosten die ontstaan door niet-terugvorderbare vervoer en invoerkosten in verband met de levering van onze goederen of de vervanging ervan.
• In het geval dat u defecte of beschadigde artikelen ontvangt kunt u contact met ons opnemen per brief of e-mail binnen zeven dagen na ontvangst van uw bestelling.