Pokon Biologische Moestuin Grond 40L

POKON BIO MOESTUIN GROND 40 LITER

Pokon Biologische Moestuin Grond is speciaal ontwikkeld voor universeel gebruik in de moestuin, zowel voor binnen als buiten. Deze potgrond kan gebruikt worden als bodemverbeteraar, maar er kan ook rechtsreeks in geplant worden. Deze 100% natuurlijke potgrond is dus voor meerdere doeleinden geschikt. De speciale samenstelling van Pokon Moestuin Grond is bewezen in de praktijk en heeft een gunstig effect op de ontwikkeling van planten. Daarnaast heeft deze meststoffen voor ca. 3 maanden.

Gebruiksaanwijzing:

  • Bij bodemverbetering van een moestuin mengen met de bovenlaag door het uit te strooien en vervolgens licht inharken of omspitten.
  • Moestuinaanleg: voor het spitten op de grond aan brengen en tussen de gewassen uitstrooien.
  • Inplanten struiken: grond voor het plantgat mengen.

Samenstelling

Pokon Biologische Moestuin Grond is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen, zoals turfstrooisel, tuinturf, compost en Pokon Biologische plantenvoeding. Aan deze grond is bovendien gecertificeerde gemalen houtvezel toegevoegd. Dit zorgt voor meer lucht in de bodem en heeft een positief effect op het bodemleven. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt  voor een luchtige en evenwichtige voedingsbodem in de moestuin en water en voedingsstoffen worden veel beter vastgehouden. Hierdoor kunnen planten zich optimaal ontwikkelen.

Let op

Door de toevoeging van gecertificeerde gemalen houtvezel kan schimmelvorming optreden in de verpakking. Dit kan absoluut geen kwaad voor plant, mens en dier. Het draagt zelfs in positieve zin bij aan het actieve bodemleven!

Kwaliteit gegarandeerd

Deze potgrond voldoet aan de eisen van het onafhankelijke RHP Keurmerk. Daarom kunnen wij garanderen dat dit een veilig en betrouwbaar product is.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Pokon Biologische Moestuin Grond 40L

  • Model: Pokon Biologische Moestuin Grond 40L
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 5,95€
  • Excl. BTW: 4,92€